Big Brother отлага старта

Четвъртият сезон тръгва след 15-ти септември
8 сеп 2008 17:14,
50
Big Brother отлага старта
Снимка: Нова телевизия

Четвъртият сезон на Big Brother се отлага. Оказва за се, че стартът на предаването няма да бъде на 15-ти септември, а най-малко седмица по-късно.

Този път къщата на съквартирантите няма да бъде само на един етаж, щяла да има поне 2 етажа.

Живите предавания с водещ Милен Цветков и "Малката сестра" с водеща Венета Райкова, ще са на отделни сцени, изградени обаче една до друга, и ще са с формата на огромно око.

Вижте още

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
luboto преди 15 години
TVA e dokazano s testove che ne raboti.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ас пък искъм да праштам семеси поне седмица порано! Многу ми липсфвъ!
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Айде стига с тази тъпня!
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
значи са пропуснали този 22-рия кадър, щото по-блудкаво нещо не бях виждала, повече не гледам /след първото излъчване/.Създателят на това предаване ако желае да прави някакви психотестове, то нека да не занимава другите със изследванията си...
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя кич гледа ли го някой още....?
44
0
 
0
 
! Отговори
.nqkoi. преди 15 години
az sam ba6 bai bradar i ne otlagam!!
43
0
 
0
 
! Отговори
ami преди 15 години
"kakva zaguba"
42
0
 
0
 
! Отговори
valdes преди 15 години
25(двадесет и пети) кадър
41
0
 
0
 
! Отговори
Разбирач преди 15 години
Ха! Вероятно говориш за 25-ия кадър. Но нека те открехна, че кадрите в телевизията в системата Пал са ни повече, ни по-малко от 25. Нема конспирация, сори!
40
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
И се забавлявам с простотиите. Но не гласувам, никога SMS!!!! някой чувал ли е за 22(двадесет и втория) кадър?? Това е кадър, който със специална техника се напластява и минава за части от секундата. Зрението го възприема и докато изпрати информация на мозъка за видяното, очите вече виждат друго. Но информацията остава запечатана в подсъзнанието. Този метод е забранен в повечето страни. Това манипулира съзнанието и действа на психиката. Има го в рекламите също. Виждаш бутилка водка, но в съзнанието ти изплува гола секс бомба, която лиже сладолед. Това е! И на тази основа са успехите на подобен род предавания.
39
0
 
0
 
! Отговори
Лучо Лобудата преди 15 години
Смятам да участвам в някое от следващите предавания на ББ.Обещавам че ще *** яко и ще мирише отвратително в къщата!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като не ви харесва защо четете новината за него? Нормално е като нещо не ти харесва да не мислиш за него, да не го обсъждаш и да не говориш за него. Ама вие не сте наред, честно.
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ей, писма ми от такива глупави предавания, след това всички участници ги правят публични личности, занимават ни по вестниците с тях, като че ли са носители на Нобелова награда. Онзи ден в "Шоуто на Азис" гостува пипирудата Стойка, какво ни интересува, че тя била свалила 23 кг. Пък и си направила силиконов бюст. И това просто, ограничено момиче се изразява като публична личност, ей ти сега и баба ти Вили, която нямаше мярка на вулгарния си език, и тя се реди отново да влезе в Биг Брадър. Как не ви омръзна от простотии. Да беше нещо интересно като Мюзик Айдъл, там поне млади хора се надпяваха, търсят се таланти, а какъв талант може да ми покаже участника в Биг Брадър - да се налива денонощно като алкохоликът Мариян, който няма и завършено средно образование, а е спец по всички въпроси, или онова малко чекне Елена. Или фаворитът в Биг Брадър 2, сополивия Миро. Ей хора, я се вземете в ръце, по добре помогнете на някой който има нужда от тези пари, не ни занимавайте с глупости. За мен е много лесно, врътвам копчето и не ви гледам, но тъпчете главите на малките деца, на бъдещото поколение.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
по-добре да не почва,по-голяма простотия от него няма!!!създадено е за болни и извратени хора,клюкари и интриганти.предлагм конкурс между зрителите му:наи-голям клюкар,наи-добра клюкарска двоика.3-ка,квартет и т.н.
35
0
 
0
 
! Отговори
winston smith преди 15 години
za kvo saim stolove..da syadat na zemyata..nyamam turpenie da pochne..bluskam chekii v nesvyas.nay veche bo PIG brothera..cvetkov sushto shte go pusna...
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Puuu golemi bratq,malki sestri...prostotiqta na b1lgarina se shiri do nebesata i obratno umnojena po 1000 000...no nali nqkoi izkarva pari ot tova,trqbva da ima idiotshtini..mn glupavo predavane
33
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
tapotia do 6ia.narodat ni e izprostial zverski...
32
0
 
0
 
! Отговори
brigante преди 15 години
добре де стига сме писали лоши неща за това предаване!то е пошло!да!но така и така ще го гледаме чат-пат:) човек по природа си е любопитен,а българина като цяло е сейрджия:)и тъй като цяло ни е скучно нощем след сивия ден(а зимата е още по-зле) ще превключим на канала:) тъкмо ще видим една малка извадка от българщината
31
0
 
0
 
! Отговори
Je4oo_ преди 15 години
6toto *** im ograbili , stolovete i sq nqma da ima de da sqdat .. i za tva sa go otlojili starta .. myxaxa :d:d:d
30
0
 
0
 
! Отговори
azzzz преди 15 години
ae mn qsno sedmica po kusno 6tot i po btv po4va onova tam predavane za tanci...